Zielhuis-Uitvaart-Wilma-den-Uijl

Wilma den Uijl

Met hart en ziel begeleid ik families en vrienden vóór, tijdens en na de uitvaart.

Na het overlijden Janhenk Zielhuis ben ik sinds 2010 eigenaar van Zielhuis Uitvaart. Inmiddels is Zielhuis een erkend opleidingsbedrijf voor uitvaartbegeleiders.

Ik heb hiervoor gewerkt als hulpverlener en projectleider in de gezondheidszorg, o.a. in de vrouwen- en hiv/aidshulpverlening. Als internationaal consultant heb ik in landen als Suriname, Brazilië, Honduras en Peru gewerkt. Daarnaast heb ik trainingen verzorgd op het gebied van mantelzorg, persoonlijke effectiviteit, burn-out en rouwbegeleiding.

In al deze functies kregen mijn organisatietalent, inlevingsvermogen en creativiteit, de kans om zich verder te ontwikkelen. Maatschappelijke betrokkenheid en interesse in andere culturen en leefstijlen kenmerken mij. Goede samenwerking en afstemming vind ik essentieel en geeft mij plezier en voldoening in mijn werk.

De periode rond overlijden en de uitvaart is een intense tijd. Juist in deze emotionele en kwetsbare periode is het fijn op iemand met ervaring op dit gebied te kunnen rekenen. Bij het regelen van praktische en formele zaken informeer ik u over wat kan en wat moet. Ik denk met u mee, kan suggesties aandragen en geef – vanzelfsprekend – alle ruimte voor een persoonlijk afscheid.

Een goed afscheid helpt om verder te gaan met leven.

wilma-den-uijl
Zielhuis-Uitvaart-Wilma-den-Uijl

” In heel korte tijd is Wilma ons ‘verlengstuk’ geworden. Ze gaf de mogelijkheden én de tijd om te kiezen, dacht mee en dacht door. De touwtjes vierend waar mogelijk en strak in handen waar nodig. TOP! ”
Fred Woerden

” Wilma is het beste wat ik me kon wensen na het overlijden van mijn vader. Ze is warm, licht en betrokken. Niet te formeel, niet te netjes, heel gewoon. Veel ruimte voor eigen inbreng en ook sturing (suggesties): ze regelt het! ”.
Roos Toorop

” Het hospice raadde ons Zielhuis Uitvaart aan, dit is een uitstekend advies gebleken. Wilma is een warme, hartelijke persoonlijkheid, ze biedt een luisterend oor, houvast, heeft oog voor alle praktische zaken en aandacht voor de menselijk kant. Wij hadden ons niet beter kunnen wensen.
Sander en Sas

Jouw professionaliteit is zo prettig en onnadrukkelijk, dat je helemaal niet merkt met een uitvaartbegeleider van doen te hebben.
Marcel S.