Wensenboekje | Uitvaartcodicil

Stil staan bij ‘als het zover is’ wordt vaak uitgesteld. Met dit boekje wil Zielhuis Uitvaart u ondersteunen en inspireren om die stap te zetten. Nu alvast enige voorbereiding treffen kan u rust geven en biedt straks houvast aan uw nabestaanden om de uitvaart en nalatenschap te regelen.

Alle gegevens en informatie die voor de nabestaanden behulpzaam is om de uitvaart en nalatenschap te regelen hebben we op een rijtje gezet.

wensenboekje uitvaart

Het laatste wensenboekje bestaat uit vier afzonderlijke delen:

  • Lijst met administratieve gegevens
  • Lijst met uitvaartwensen
  • Opmaken uitvaartcodicil
  • Persoonlijke aanvullingen en notities

U ontvangt het boekje bij deelname aan onze workshop ‘uitvaart in eigen hand’.

Woont u in de regio Amsterdam dan kunt u het  boekje gratis bij ons bestellen via het contactformulier.

Buiten de regio Amsterdam ontvangt u het boekje na overmaking van 10 Euro.

06 267 930 77
dag en nacht bereikbaar
info@zielhuis-uitvaart.nl

“Toen ik je belde om 12 uur ’s nachts kwam je gewoon om samen met ons mijn moeder te verzorgen. Je hield iedereen in de gaten of het allemaal wel ging. Ik gaf je daarna spontaan drie zoenen, zo vertrouwd voelde het meteen.” Saskia K

“ Het afscheidshuis is voor ons een dierbare plek geworden, we wisten niet dat zoiets bestond. Het was fijn dat we zo welkom waren en helemaal onze eigen gang konden gaan, er naar toe wanneer wie wij wilden. M. van Beek

Wij zijn zo’n rommelfamilie. Alles op z’n tijd en op onze manier. Daarom was het prettig dat Wilma ons de tijd gaf, maar wel elke dag langskwam om te kijken of alles gebeurde. Met kleine porties ‘huiswerk’ organiseerden we samen een heel mooi afscheid!” Francine.

Hoewel we al veel hadden bedacht, waren het van die kleine details en mogelijkheden waar je ons op wees die het helemaal passend maakten. We waren blij dat je zo creatief meedacht om kosten te besparen.Herma K.