Uitvaartlocaties in Amsterdam

Amsterdam beschikt over diverse uitvaartlocaties, elk met eigen sfeer en mogelijkheden.

Als u de voorkeur heeft om de uitvaart op één plek te realiseren kunt u de aula en koffiekamer van de uitvaartlocatie op begraafplaats of crematorium inhuren. Het voordeel is dat deze locaties standaard zijn toegerust met voorzieningen als beeld, geluid en livestream. De uitvaart op één plek betekent ook rust want de genodigden hoeven zich niet te verplaatsen in de stad en er is (gratis) parkeergelegenheid.

Het nadeel is dat de aula’s (meestal) niet flexibel zijn in te richten door hun standaard opstelling. Er is bovendien een strakke tijdslimiet, waar niet van kan worden afgeweken.

Sfeervolle bijzondere uitvaartlocaties

Wilt u tijd en ruimte om te herdenken en samenkomen in eigen sfeer zijn er vele mogelijkheden voor een bijzondere uitvaartlocatie.

Mogelijk kent u zelf een passende locatie, bijvoorbeeld theater, restaurant of café op de hoek, het clubgebouw van de vereniging of een kerk waar u bij betrokken bent of kwam voor concerten. Ook een ceremonie thuis, buiten in de natuur of op een boot behoort tot de mogelijkheden.

Wat uw wensen ook zijn, Zielhuis Uitvaart denkt graag met u mee, wij kennen diverse uitvaartlocaties in Amsterdam voor grotere of intieme bijeenkomsten.

Voor een overzicht van uitvaartlocaties  begraafplaatsen in Amsterdam: klik hier

Voor een overzicht van uitvaartlocaties  crematoria in Amsterdam: klik hier

Een overzicht van bijzondere uitvaartlocaties: klik hier

Hieronder een aantal foto’s van met sfeerbeelden van diverse locaties:

“Wij hadden specifieke wensen voor een kleine en persoonlijke uitvaart en Zielhuis heeft ons daarbij goed geholpen. Volledige transparantie over de kosten en hele fijne persoonlijke samenwerking.”
Lennart Remeijsen

“Mijn tante had een uitvaartpolis bij Dela, zij was niet een vrouw van standaarden, we kozen daarom voor het uitkeren van de basis pakketverzekering en lieten de uitvaart door Zielhuis verzorgen. De gedrevenheid, creativiteit, betrokkenheid en fijne samenwerking was super.
Hanneke Ruiter