Uitvaart in Diemen

Zielhuis Uitvaart verzorgt persoonlijke uitvaarten, begrafenissen en crematies in Diemen. Wij hebben aandacht en zorg voor uw wensen en denken altijd mee om de uitvaart binnen uw budget te realiseren. Zielhuis Uitvaart berekent geen hoge provisies voor producten en diensten. Wij zijn onafhankelijk en vrij om te regelen wat bij u past, ook als u elders verzekert bent.

Uw uitvaartverzorger in Diemen

Vanaf de melding van overlijden tot en met de dag van de uitvaart heeft u één contactpersoon. Meestal Wilma den Uijl, de eigenaar van Zielhuis Uitvaart of haar collega David Noordhoff.

Wilma den Uijl portret
David Noordhoff
  • Bij een overlijden kunt u ons ook in de avond en ’s nachts bellen: 06 267 930 77
  • U ontvangt snel een transparant overzicht van de kosten, zonder verrassingen achteraf.
  • Met elke uitvaartverzekering kunt u ons inschakelen voor een persoonlijke uitvaart.
  • Wij ondersteunen u, denken mee en geven suggesties om uw ideeën te realiseren. Altijd bewaken het overzicht en zorgen dat op de dag van de uitvaart alles tot in detail geregeld is.

Begrafenis in Diemen

Rustoord is de algemene begraafplaats van de gemeente Diemen en de RK begraafplaats is St Petrus Banden. Vaak wordt begraven op de nabijgelegen Nieuwe Ooster Begraafplaats in de Watergraafsmeer. Een mooie locatie voor de herdenking is Schuilkerk de Hoop.

Crematie in Diemen

De dichtsbijzijnde crematoria zijn de Nieuwe Ooster of de Nieuwe Noorder in Amsterdam Noord. Wilt u uw dierbare tot aan de oven begeleiden bevelen wij het Crematorion van Zorgvlied aan. Wilt u de herdenking in de avond organiseren, dat kan ook bij ons. Wij zorgen daarna voor overbrenging naar het crematorium in onze hybride  rouwauto.

Uitvaart voorbereiden in Diemen

U bent welkom met al uw vragen. Wilt u persoonlijk kennismaken, uw wensen bespreken en een kostenberaming ontvangen, bel ons gerust voor een afspraak: 06 267 930 77 . Dit eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Of u gebruikt het contactformulier.

Contactformulier
Wilt u meer informatie, een afspraak maken, het wensenboekje bestellen of een offerte opvragen? Vul a.u.b. onderstaand formulier in.

06 267 930 77
dag en nacht bereikbaar
info@zielhuis-uitvaart.nl

Als nabestaanden vroegen wij dikwijls: ‘Hoe gaat dat normaal’ of ‘Hoe hoort dat’. En elke keer weer kregen wij te horen: ‘Er is geen hoe-hoort-dat, het gaat erom hoe jullie het willen, hoe het voor jullie klopt.’ We werden uitgenodigd en ondersteund om onze eigen keuzes te maken. Robert

Je gaf ons het gevoel dat we veel in ons mars hebben en dat we het aan zouden kunnen: om te spreken, te zingen, te schouderen met de kist: en dat was ook zo. En wat we zelf niet wilden, dat regelde jij. Alles moet kloppen zei je, je kunt een uitvaart maar een keer doen. En zo is het.M. Heeres

Jouw professionaliteit is zo prettig en onnadrukkelijk, dat je helemaal niet merkt met een uitvaartbegeleider van doen te hebben. Marcel

kist met beitels