Uitvaart Amsterdam Zuidoost

Zielhuis Uitvaart verzorgt in Amsterdam Zuidoost samen met u een respectvolle begrafenis of crematie. Wij zorgen dat alles naar uw wensen en tradities verloopt en staan garant voor een betaalbare uitvaart, binnen het beschikbare budget. Zielhuis Uitvaart is een onafhankelijke uitvaartorganisatie. Ook als u elders verzekert bent kunt u bij ons terecht. Een repatriëring verzorgen wij tegen acceptabele kosten.

Multiculturele Uitvaart Amsterdam

Zielhuis Uitvaart staat open voor culturele tradities geloofs- en levensovertuigingen. U kunt al uw wensen kenbaar maken en de uitvaart precies zo vormgeven als u wilt. Ik heb enige jaren gewoond en gewerkt in Zuid-Amerika en Suriname en spreek Portugees, Spaans en een klein beetje Sranan en Papiaments.

Uw uitvaartverzorger in Amsterdam Zuidoost

Vanaf overlijden tot en met de dag van de uitvaart of repatriëring heeft u één contactpersoon. Meestal Wilma den Uijl, de eigenaar van Zielhuis Uitvaart of haar collega David Noordhoff.
Zielhuis-Uitvaart-Wilma-den-Uijl
Zielhuis Uitvaart Robert Witlox
  • Bij een overlijden kunt u ons ook in de avond en ’s nachts bellen: 06 267 930 77
  • U ontvangt snel een transparant overzicht van de kosten, zonder verrassingen achteraf.
  • Met elke uitvaartverzekering kunt u ons inschakelen voor een persoonlijke uitvaart.
  • Wij ondersteunen u, denken mee en geven suggesties om uw ideeën te realiseren. Altijd bewaken het overzicht en zorgen dat op de dag van de uitvaart alles tot in detail geregeld is.

Begrafenis in Amsterdam Zuidoost

Voor een begrafenis wordt meestal gebruik gemaakt van begraafplaats De Nieuwe Ooster of RK begraafplaats Buitenveldert, Zorgvlied of St. Barbara. Indien de begrafenis plaatsvindt in het land van herkomst zorgen wij voor de repatriëring. Bewassing kan plaatsvinden door de afleg vereniging van uw keuze in ons afscheidshuis.

Crematie in Amsterdam Zuidoost

Voorafgaande aan de crematie kan de herdenking plaatsvinden in uw kerk of andere afscheidslocatie. Zorgvlied biedt de mogelijkheid om met een grote groep uw dierbare – eventueel met de dragaman van ‘wi kan doe’ of brassband naar het crematorion te begeleiden. Vaak wordt ook gekozen voor De Nieuwe Ooster in de Watergraafsmeer.

Uitvaart voorbereiden

U bent welkom met al uw vragen. Wilt u persoonlijk kennismaken, uw wensen bespreken en een kostenberaming ontvangen, bel ons gerust voor een afspraak: 06 267 930 77 Dit eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Als nabestaanden vroegen wij dikwijls: ‘Hoe gaat dat normaal’ of ‘Hoe hoort dat’. En elke keer weer kregen wij te horen: ‘Er is geen hoe-hoort-dat, het gaat erom hoe jullie het willen, hoe het voor jullie klopt.’ We werden uitgenodigd en ondersteund om onze eigen keuzes te maken. Robert

Gran tangi Wilma! Mede dankzij jouw vakmanschap en souplesse hebben we ons door het verdriet heen geslagen en was het afscheid van onze moeder en oma een geweldig troostrijke dag geworden. De herdenking was perfect en haar laatste tocht met bazuinkoor eervol.Dave van Axel Dongen.

Je gaf ons het gevoel dat we veel in ons mars hebben en dat we het aan zouden kunnen: om te spreken, te zingen, te schouderen met de kist: en dat was ook zo. En wat we zelf niet wilden, dat regelde jij. Alles moet kloppen zei je, je kunt een uitvaart maar een keer doen. En zo is het.M. Heeres

Jouw professionaliteit is zo prettig en onnadrukkelijk, dat je helemaal niet merkt met een uitvaartbegeleider van doen te hebben. Marcel

Surinaams uitvaart Amsterdam