Uitvaart Amsterdam Noord

Zielhuis Uitvaart verzorgt persoonlijke uitvaarten, begrafenissen en crematies in Amsterdam Noord. Wij hebben aandacht en zorg voor uw wensen en denken altijd mee om de uitvaart binnen uw budget te realiseren. Zielhuis Uitvaart berekent geen hoge provisies voor producten en diensten. Wij zijn onafhankelijk en vrij om te regelen wat bij u past, ook als u elders verzekert bent.

Uw uitvaartverzorger in Amsterdam Noord

Vanaf de melding van overlijden tot en met de dag van de uitvaart heeft u bij Zielhuis Uitvaart één contactpersoon. Meestal Wilma den Uijl, de eigenaar van Zielhuis Uitvaart of haar collega Robert Witlox.

Wilma den Uijl portret
Zielhuis-Uitvaart-Robert Witlox
  • Bij een overlijden kunt u ons ook in de avond en ’s nachts bellen: 06 267 930 77
  • U ontvangt snel een transparant overzicht van de kosten, zonder verrassingen achteraf.
  • Met elke uitvaartverzekering kunt u ons inschakelen voor een persoonlijke uitvaart.
  • Wij ondersteunen u, denken mee en geven suggesties om uw ideeën te realiseren. Altijd bewaken het overzicht en zorgen dat op de dag van de uitvaart alles tot in detail geregeld is.

Uitvaartcentrum Amsterdam Noord

De Nieuwe Noorder heeft een recentelijk gerenoveerd uitvaartcentrum. Als thuis opbaren niet mogelijk is, is het Afscheidshuis met haar huiselijke sfeer een mooi alternatief. Het Afscheidshuis is gevestigd op de Eudorinastraat 4-6 en beschikt over sfeervolle ‘huiskamers’. U ontvangt van ons de sleutel zodat u op elk gewenst moment naar uw dierbare toe kunt. U kunt hier ook familieleden en vrienden ontvangen. Voor een herdenkingsbijeenkomst of condoleance voor groepen van maximaal 60 personen is het Uitvaarthuis ook geschikt.

Begrafenis in Amsterdam Noord

Begraafplaats de Nieuwe Noorder aan de Buikslotermeerdijk 83 biedt een mooie en rustige omgeving voor een uitvaartplechtigheid, met een sfeervolle aula en koffiekamer voor een ceremonie zoals u dat wenst. Of gaat uw voorkeur uit naar een van de dorpskerkhoven van omliggende gemeenten als Buiksloot, Nieuwendam en Ransdorp, Durgerdam, Holysloot, Nieuwendam, Schellingwoude en Zunderdorp?

Crematie in Amsterdam Noord

Amsterdam Noord beschikt over een prachtig modern crematorium, waar iedereen ongeacht religie, leefstijl of cultuur welkom is. Natuurlijk is het ook mogelijk om de herdenking op een andere locatie te laten plaatsvinden, zoals in de Buiksloterkerk of het Afscheidshuis. Wij kunnen u informeren over de verschillende mogelijkheden.

Uitvaart voorbereiden in Amsterdam Noord

U bent welkom met al uw vragen. Wilt u persoonlijk kennismaken, uw wensen bespreken en een kostenberaming ontvangen, bel ons gerust voor een afspraak: 06 267 930 77 . Dit eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Of u gebruikt het contactformulier

Als nabestaanden vroegen wij dikwijls: ‘Hoe gaat dat normaal’ of ‘Hoe hoort dat’. En elke keer weer kregen wij te horen: ‘Er is geen hoe-hoort-dat, het gaat erom hoe jullie het willen, hoe het voor jullie klopt.’ We werden uitgenodigd en ondersteund om onze eigen keuzes te maken.
Robert S.

Het is wat ons betreft absoluut een aanrader om met een kleinschalige uitvaartondernemer aan de slag te gaan. De aandacht die je krijgt is onmogelijk te evenaren door grotere uitvaartondernemers.
R. Rodo

Je gaf ons het gevoel dat we veel in ons mars hebben en dat we het aan zouden kunnen: om te spreken, te zingen, te schouderen met de kist: en dat was ook zo. En wat we zelf niet wilden, dat regelde jij. Alles moet kloppen zei je, je kunt een uitvaart maar een keer doen. En zo is het.
M. Heeres

Jouw professionaliteit is zo prettig en onnadrukkelijk, dat je helemaal niet merkt met een uitvaartbegeleider van doen te hebben.
Marcel S.

Midden in de nacht belde ik en de telefoon werd gewoon opgenomen! Je weet niet wat je moet en belt eigenlijk iemand die je niet kent. Ik ben zo blij voor Zielhuis te hebben gekozen. Ze kwam .. warm, betrokken, niets was te veel. Ik beveel Zielhuis Uitvaart echt aan, Wilma en haar fantastische team krijgen van mij een dikke 10.” 
G van Linden

kist met beitels