Uitvaart Amsterdam Centrum

Zielhuis Uitvaart is een onafhankelijke kleinschalige uitvaartonderneming, ons kantoor
is gevestigd in Amsterdam Centrum. Wij hebben een betrokken en flexibele werkwijze, met aandacht en zorg voor uw wensen en kostenbesparende mogelijkheden.

Uw uitvaartverzorger in Amsterdam Centrum

Vanaf de melding van overlijden tot en met de dag van de uitvaart kunt u rekenen op vaste uitvaartbegeleider. Wij denken mee, geven suggesties om uw ideeën te realiseren en bewaken het overzicht zodat op de dag van de uitvaart alles tot in detail geregeld is.

  • Bij een overlijden kunt u ons ook in de avond en ’s nachts bellen: 06 267 930 77
  • U ontvangt snel een transparant overzicht van de kosten, zonder verrassingen achteraf.
  • Ook als u elders een uitvaartverzekering heeft bent u bij ons welkom.
  • Lees meer over ons, onze werkwijze en reviews.

Uitvaart regelen in Amsterdam Centrum

Zielhuis heeft een divers aanbod opgebouwd van bijzondere locaties voor een uitvaartbijeenkomst in Amsterdam Centrum, zoals De Duif, Noorderkerk, De Rode Hoed, Werf ’t Kromhout. Met de boot, een hybride rouwauto, uitvaartbus of samen in fietstoet naar de begraafplaats of het crematorium van uw keuze: het is allemaal mogelijk.

Werf 't Kromhout locatie uitvaart
boot uitvaart amsterdam gracht

Begrafenis of crematie in Amsterdam Centrum

Zielhuis Uitvaart werkt samen met alle crematoria en begraafplaatsen in Amsterdam. Uniek is het ‘crematorion’ van Zorgvlied gelegen aan de Amstel, met aanlegsteiger voor een uitvaart per boot. We wandelen met de loopkoets over de begraafplaats naar het crematorium waar naar muziek geluisterd worden en plek is voor een grote groep om afscheid te nemen.

Zorgvlied aula live muziek
zorgvlied crematie mand loopkoets

Uitvaartcentrum Amsterdam

Als thuis opbaren niet mogelijk of wenselijk is, is het huren van een zogenaamde 24 uurs kamer met huiselijke sfeer een mooi alternatief. U ontvangt van ons de sleutel zodat u op elk gewenst moment naar uw dierbare toe kunt. U kunt hier ook familieleden en vrienden ontvangen of een condoleance organiseren.

Uitvaart regelen in Amsterdam Centrum

Wilt u persoonlijk kennis maken, vooraf uw wensen en de mogelijkheden bespreken: U bent van harte welkom. Bel voor een afspraak of gebruik het contactformulier. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Zoals elk mens anders is, wordt ook elke uitvaart gekleurd door iemands leven. In het stilstaan bij de dood en het vormgeven van het afscheid mag dit leven voelbaar zijn. Leven doe je op je eigen manier, afscheid nemen ook. Wilma den Uijl

Wilma heeft ons heel prettig en kundig ondersteund. Ze leefde zich goed in en luisterde goed naar onze ideeën en wensen; ze betrok ook onze dochters van 12 en 14 heel zorgvuldig bij het hele proces. Bij alle keuzes die je in zo’n korte tijd moet maken (inclusief de beperkingen door Corona), dacht Wilma met ons mee, had ze goede suggesties en zorgde ze dat we niks vergaten. Het resulteerde in een prachtig, onvergetelijk, passend afscheid. Ik raad Wilma aan iedereen aan.” 
Lonne van Mourik Broekman

Hoewel we al een jaar wisten dat deze dag zou komen, was ik totaal ontredderd toen m’n vrouw overleed. Dankzij de professionaliteit, gemoedelijkheid en oprechte persoonlijke betrokkenheid van Wilma heeft m’n allerliefste – ondanks alle corona-schraalheid – het mooie en warme afscheid gekregen dat ik haar wilde geven. Oneindig veel dank daarvoor.
Marcel Vosse

Absoluut een aanrader om met een kleinschalige uitvaartondernemer aan de slag te gaan. De aandacht die je bij Zielhuis krijgt is onmogelijk te evenaren door grotere uitvaartondernemers.
Rodo