Uitvaart in Amstelveen

Zielhuis Uitvaart ondersteunt, informeert en inspireert u bij de organisatie van een begrafenis of crematie in Amstelveen. U kunt al uw wensen kenbaar maken en de uitvaart precies zo vormgeven als u wilt. Wij berekenen geen hoge provisies voor producten en diensten, zijn transparant en creatief in het besparen van kosten.

Uw uitvaartverzorger in Amstelveen

Zielhuis Uitvaart heeft een persoonlijke en flexibele werkwijze. We hebben geen vastomlijnd protocol, maar luisteren naar uw wensen en bieden u alle ruimte en ondersteuning voor een passend afscheid. Een persoonlijke uitvaart, zoals u die wenst, ook als u elders verzekert bent.

 
Wilma den Uijl portret

Eén aanspreekpunt

Alle dagen kunt u rekenen op één vaste uitvaartbegeleider: rechtstreeks en makkelijk bereikbaar. Meestal is dat  Wilma den Uijl, de eigenaar van Zielhuis Uitvaart of haar collega David Noordhoff. Wij werken met een team van betrokken professionals.

David Noordhoff

Betrokken werkwijze

U krijgt ruimte om het afscheid stap voor stap voor te bereiden, wij denken mee en geven suggesties om uw ideeën te realiseren. Altijd bewaken het overzicht en zorgen dat op de dag van de uitvaart alles tot in detail geregeld is.

Begrafenis of crematie regelen in Amstelveen?

Alle zaken waar u bij de voorbereiding van een uitvaart aan kunt denken hebben we op een rijtje gezet in het laatste wensenboekje. Dit boekje is gratis. Wilt u persoonlijk kennis maken en uw wensen bespreken. Wij denken graag met u mee en willen u informeren over de mogelijkheden van een uitvaart in Amstelveen. Een eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons bellen voor een afspraak of via het contactformulier het informatieve boekje opvragen.

Contactformulier
Wilt u meer informatie, een afspraak maken, het wensenboekje bestellen of een offerte opvragen? Vul a.u.b. onderstaand formulier in.

06 267 930 77
dag en nacht bereikbaar
info@zielhuis-uitvaart.nl

Als nabestaanden vroegen wij dikwijls: ‘Hoe gaat dat normaal’ of ‘Hoe hoort dat’. En elke keer weer kregen wij te horen: ‘Er is geen hoe-hoort-dat, het gaat erom hoe jullie het willen, hoe het voor jullie klopt.’ We werden uitgenodigd en ondersteund om onze eigen keuzes te maken. Robert

Je gaf ons het gevoel dat we veel in ons mars hebben en dat we het aan zouden kunnen: om te spreken, te zingen, te schouderen met de kist: en dat was ook zo. En wat we zelf niet wilden, dat regelde jij. Alles moet kloppen zei je, je kunt een uitvaart maar een keer doen. En zo is het.M. Heeres

Jouw professionaliteit is zo prettig en onnadrukkelijk, dat je helemaal niet merkt met een uitvaartbegeleider van doen te hebben. Marcel

kist met beitels