Uilenburgersjoel

Onopvallend aan de Nieuwe Uilenburgerstraat 9, ligt deze bijzondere uitvaartlocatie. Midden in het centrum – de Nieuwmarkt – vlakbij de Stopera-Waterlooplein. De Uilenburgersjoel is een van de weinige bewaarde historische gebouwen van de het eiland Uilenburg. De synagoge stamt uit 1766 en werd in 2015 pand volledig gerestaureerd en geschikt voor culturele evenementen. Achter de poort kom je op een ommuurd beschut pleintje van de sjoel.

De zaal is met haar blauwe pilaren en kroonluchters heel sfeervol en omgeven door een balkon. Er is een vleugel.  De zaal is met een lift te bereiken voor invaliden.

Achter de ontvangsthal is een grote zaal die gebruikt kan worden voor ontvangst en condoleance. Tevens is er een kleine keuken.

Onze technicus kan de livestream en techniek verzorgen.

Parkeermogelijkheden zijn er in de straat, er zijn diverse parkeergarages binnen 5 minuten loopafstand. Fietsen kunnen gestald worden op de binnenplaats.

Bel Zielhuis Uitvaart voor meer informatie over de mogelijkheden en een offerte voor een uitvaart op deze bijzondere locatie: 06 267 930 77