Sint Barbara begraafplaats

Begraafplaats Sint Barbara ligt tussen de Spaarndammerbuurt en het dorp Sloterdijk aan de Spaarndammerdijk. Het is van oorsprong een rooms-katholiek begraafplaats en kenmerkt zich door openheid en persoonlijke touch: ieder met of zonder geloof, achtergrond of leefstijl wordt welkom geheten door Jacqueline en Richard Degenkamp.

Begraven op Sint Barbara

In de recent gerenoveerde en nieuw ingerichte stijlvolle moderne kapel van Barbara is veel mogelijk. De kapel beschikt over maximaal 140 zitplaatsen. De opstelling van de stoelen kan worden aangepast naar de gewenste vorm van het afscheid en de grootte van de groep. In 2018 bestond de begraafplaats 125 jaar. Sint Barbara is méér dan een afscheidslocatie op een mooie plek bij het Westerpark.

De begraafplaats Sint Barbara staat open voor meerdere geloofsovertuigingen. De gedenkmogelijkheden op de begraafplaats zijn divers. Zo worden er algemene graven, particuliere graven en kindergraven uitgegeven.

Warme prettige persoonlijke ontvangst door familie Degenkamp, al vier generaties lang ondersteunen zij mensen van elke etniciteit, religie of achtergrond. Een ruimdenkende familiebegraafplaats voor Amsterdammers zou je het kunnen noemen.

Waarom kiezen voor een begrafenis op Sint Barbara:

  • Persoonlijke aandacht, ruimte en tijd voor u zowel voor als na de begrafenis.
  • Ruime gratis parkeerplaats op de begraafplaats
  • Goed bereikbaar met bus of fiets
  • De onlangs gerenoveerde kapel is sfeervol en modern en kan ook voor de condoleance gebruikt worden.
  • Een alternatief is de buurtboerderij op loopafstand van Barbara of een picknick in het Westerpark.

Sint Barbara is een onafhankelijke begraafplaats, zonder winstoogmerk.

Barbara heeft zelf geen uitvaartverzorgers in dienst, er wordt gewerkt met onafhankelijke uitvaartondernemers, zoals Zielhuis Uitvaart. Voor meer informatie over de locatie en de kosten voor een uitvaart op Sint Barbara, bel naar: 06 267 930 77