Zielhuis Uitvaart Robert Witlox

Robert Witlox

Met volle aandacht voor uw wensen sta ik naast u in de intense week van afscheid nemen. In korte tijd bouwen we een nauwe samenwerking op. Ik denk mee, ben uw klankbord, goed bereikbaar en ik zorg dat alles tot in detail geregeld is op de dag van de uitvaart.

Hiervoor heb ik 30 jaar ervaring opgedaan in diverse functies binnen de gezondheidszorg en belangenbehartiging, waaronder 13 jaar als directeur Hiv Vereniging Nederland. Ik heb geleerd behoeftes en de situatie van anderen te begrijpen en daar ondersteuning aan te geven. Ook onder druk kan ik rust en overzicht behouden.

De eerste decennia van de aids-crisis heb ik van nabij meegemaakt, met verlies van veel vrienden. Toen heb ik ervaren hoe essentieel het is dat de uitvaartbegeleider oprecht oog en oor heeft voor alle nabestaanden.

Mijn oud-collega’s Janhenk Zielhuis († 2010) en Wilma den Uijl maakten eerder de overstap naar de uitvaartbranche om ‘het verschil te kunnen maken’. Ik heb een paar jaar geleden de stap gemaakt en NAVU vakdiploma behaald.
Met veel plezier werk ik inmiddels fulltime samen met Wilma.

 

Samen vinden we de woorden, de sfeer van herdenken die passen bij u als betrokkenen en bij uw dierbare.

Robert Witlox Zielhuis Uitvaart
Zielhuis-Uitvaart-Robert Witlox

” Robert was een geschenk! Hij heeft ons geweldig begeleid bij het regelen van de uitvaart. Super attent, behulpzaam en vooral niet formeel, maar heel gewoon, aardig en ondersteunend. Met kennis van zaken, rust en uitstekende voelsprieten voor onze wensen.”
Carli, Amstelveen

” Robert is een enorme steun geweest. Hij voegde zich naadloos in onze familie, dacht aan kleine dingen waar wij nooit aan zouden denken en gaf ons houvast. Wij raden iedereen Zielhuis Uitvaart (meer dan )100% aan, als je van een afscheid een mooie herinnering wilt maken. ”
Patty Vlijm