Robert Witlox Zielhuis Uitvaart

Robert Witlox

Met volle aandacht voor uw wensen sta ik naast u in de intense week van afscheid nemen. In korte tijd bouwen we een nauwe samenwerking op. Ik denk mee, ben uw klankbord, goed bereikbaar en ik zorg dat alles tot in detail geregeld is op de dag van de uitvaart.

Hiervoor heb ik 30 jaar ervaring opgedaan in diverse functies binnen de gezondheidszorg en belangenbehartiging, waaronder 13 jaar als directeur Hiv Vereniging Nederland. Ik heb geleerd behoeftes en de situatie van anderen te begrijpen en daar ondersteuning aan te geven. Ook onder druk kan ik rust en overzicht behouden.

De eerste decennia van de aids-crisis heb ik van nabij meegemaakt, met verlies van veel vrienden. Toen heb ik ervaren hoe essentieel het is dat de uitvaartbegeleider oprecht oog en oor heeft voor alle nabestaanden.

Mijn oud-collega’s Janhenk Zielhuis († 2010) en Wilma den Uijl maakten eerder de overstap naar de uitvaartbranche om ‘het verschil te kunnen maken’. Met veel plezier werk ik inmiddels weer fulltime samen met Wilma. Ik bezit het praktijk vakdiploma uitvaartbegeleiding.

Samen vinden we de woorden, handelingen en de sfeer van herdenken die passen bij u en uw dierbare.

Wilma Robert Zielhuis Uitvaart

06 267 930 77
dag en nacht bereikbaar
info@zielhuis-uitvaart.nl

“ Beste Zielhuis Uitvaart en met name Robert Witlox; Heel veel dank voor je ondersteuning en advies in de dagen na mijn moeders overlijden. Ook je toepasselijke afsluitende woorden bij de plechtigheid en je daaraan voorafgaande research waren erg fijn. We zijn allemaal zeer blij dat we voor Zielhuis Uitvaart kozen bij deze laatste momenten met mijn moeder. Robert, vanaf het eerste gesprek zondagochtend, kort na haar overlijden, tot en met de goed georganiseerde plechtigheid, hebben wij het erg fijn gevonden dat je ons contact was. Iedereen vond het een mooie bijeenkomst en zeer sfeervol
Renée K. (januari 2021)