Zielhuis Uitvaartverzorging Amsterdam

Zielhuis Uitvaart ondersteunt, informeert en inspireert u bij de organisatie van een begrafenis of crematie in Amsterdam en wijde omgeving. Bij ons is het mogelijk om de uitvaart naar eigen wens én budget in te vullen. Wij werken op bijzondere uitvaartlocaties. Wij berekenen geen hoge provisies voor producten en diensten, zijn transparant en creatief in het besparen van kosten. Met elke uitvaartverzekering kunt u ons inschakelen.

Zorgvuldige persoonlijke uitvaartbegeleiding

Alle dagen voor de uitvaart kunt u rekenen op een vaste uitvaartbegeleider, die langs komt en tevens rechtstreeks bereikbaar is per telefoon of mail. Samen wordt – stap voor stap – met ruimte, rust en zorgvuldigheid een passend afscheid voorbereid: een persoonlijke uitvaart zoals u die wenst.
Het persoonlijke zit hem meestal niet in buitengewone zaken maar het gaat vooral over respect en aandacht hoe iemand bij leven was.

wilma robert zielhuis uitvaart

Eén aanspreekpunt

Vanaf de melding van overlijden t/m de dag van de uitvaart heeft u één contactpersoon. Meestal Wilma den Uijl, de eigenaar van Zielhuis Uitvaart of haar collega Robert Witlox. Ons team bestaat verder uit Caroline van Wensen en David Noordhoff.

Wij werken met betrokken professionals en (kleinschalige) ondernemers die, net als wij, oog hebben voor kwaliteit en eerlijk ondernemen. 

Betrokken werkwijze

U krijgt bij ons alle ruimte en tijd om het afscheid op eigen wijze afscheid vorm te geven. Wij ondersteunen en stimuleren uw eigen inbreng, denken mee en geven suggesties om uw ideeën te realiseren.

We stemmen nauwkeurig met u af, bewaken het overzicht en zorgen ervoor dat op de dag van de uitvaart alles tot in detail geregeld is.

Diversiteit, duurzaamheid

De diversiteit in mensen en onze ‘klantenkring’ maakt ons werk bijzonder, kleurrijk en uniek. Wij zijn ruimdenkend en sluiten aan bij uw leefstijl, levensovertuiging en cultuur. Daarnaast heeft Zielhuis Uitvaart specifieke ervaring en aandacht voor:

Zielhuis Uitvaart is opgericht in 2005 door Janhenk Zielhuis (1958-2010)

Als nabestaanden vroegen wij dikwijls: ‘Hoe gaat dat normaal’ of ‘Hoe hoort dat’. En elke keer weer kregen wij te horen: ‘Er is geen hoe-hoort-dat, het gaat erom hoe jullie het willen, hoe het voor jullie klopt.’ We werden uitgenodigd en ondersteund om onze eigen keuzes te maken.
R. Saalmink

Je gaf ons het gevoel dat we veel in ons mars hebben en dat we het aan zouden kunnen: om te spreken, te zingen, te schouderen met de kist: en dat was ook zo. En wat we zelf niet wilden, dat regelde jij. Alles moet kloppen zei je, je kunt een uitvaart maar een keer doen … en zo is het.
Marianne H.

Jouw professionaliteit is zo prettig en onnadrukkelijk, dat je helemaal niet merkt met een uitvaartbegeleider van doen te hebben. ” 
Marcel S.

Ik ben zeer positief hoe Zielhuis ons heeft begeleid en geholpen. Vanaf het moment van overlijden (en daarvoor ook al bij het bespreken van zijn wensen) deed Wilma wat nodig was: heel professioneel, geduldig, open voor onze wensen. Alle details passeerden de revue, overal had ze ideeën en tips over. Ze handelde efficiënt en snel met haar team. De uitvaart zelf verliep heel mooi. Bedankt!!!
Frans Bieckmann

“Hoe vaak heb ik niet een begrafenis meegemaakt die zo afstandelijk verliep. Ik kon het beroep van begrafenisondernemer dan ook nooit begrijpen. Na het overlijden van mijn moeder en haar emotionele uitvaart heb ik pas kunnen inzien wat een vak dit is om in goede banen te leiden. Door Wilma en Robert zag ik pas hoe waardevol, met liefde en met heel veel betekenis en vertrouwen dit kan. Echt uitzonderlijk. Enorm bedankt!!”
Pat Rerun producties