david noordhoff banner

David Noordhoff

Samenwerken aan een passend afscheid is mijn motto. Een persoonlijke uitvaart voorbereiden begint voor mij met écht contact maken, te horen wat u wilt en goed af te stemmen met alle betrokkenen.

Als vriend van Janhenk Zielhuis was ik nauw betrokken bij de start van Zielhuis Uitvaart in 2005. Na zijn overlijden ben ik Wilma gaan assisteren bij grote uitvaarten. Inmiddels ben ik opgeleid tot uitvaartbegeleider en geef daarnaast voorlichting en workshops.

Ik heb vele jaren gewerkt in het onderwijs, bij de sociaal culturele opleidingen van de Hogeschool van Amsterdam. Naast docent was ik studentenbegeleider. Sinds de jaren ’90 ben ik lesgeven en coachen van studenten gaan combineren met werken als manager bij de Hogeschool.

Een uitvaart moet helemaal kloppen, je kunt het immers niet over doen. Met mijn oog voor detail en het bewaken van de grote lijnen, geef ik u alle informatie die nodig is en help u om knopen door te hakken. Ik kan u werk uit handen nemen, maar weet dat het soms juist prettig is voor nabestaanden veel zelf te doen. Ik vind het belangrijk dat alles verloopt zoals u dat wenst.

Zo werken we samen aan een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

06 267 930 77
dag en nacht bereikbaar
info@zielhuis-uitvaart.nl

“ Diep respect heb ik voor de wijze waarop jij met al jouw inzet de begrafenis samen met ons hebt georganiseerd! Zo rustig, vriendelijk, maar ook doortastend, meelevend, inlevend en warm.
M. Zwart