Zielhuis Uitvaartverzorging Amsterdam

Zielhuis Uitvaart ondersteunt, informeert en inspireert u bij de organisatie van een begrafenis of crematie in Amsterdam en wijde omgeving. Bij ons is het mogelijk om de uitvaart naar eigen wens én budget in te vullen. Wij berekenen geen hoge provisies voor producten en diensten, zijn transparant en creatief in het besparen van kosten.

Persoonlijke en flexibele uitvaartbegeleiding

Zielhuis Uitvaart heeft een persoonlijke en flexibele werkwijze. We hebben geen vastomlijnd protocol maar luisteren naar uw wensen en bieden u alle ruimte en ondersteuning voor een passend afscheid: een persoonlijke uitvaart zoals u die wenst, ook als u elders verzekerd bent.

Eén aanspreekpunt

Vanaf de melding van overlijden t/m de dag van de uitvaart heeft u één contactpersoon. Meestal Wilma den Uijl, de eigenaar van Zielhuis Uitvaart of haar collega David Noordhoff. Wij werken met betrokken professionals (kleinschalige ondernemers) die, net als wij, oog hebben voor kwaliteit en eerlijk ondernemen.

uitvaart amsterdamDavid Noordhoff

Betrokken werkwijze

U krijgt bij ons alle ruimte en tijd om het afscheid op eigen wijze afscheid vorm te geven. Wij ondersteunen en stimuleren uw eigen inbreng, denken mee en geven suggesties om uw ideeën te realiseren: stap voor stap. We bewaken het overzicht en zorgen ervoor dat op de dag van de uitvaart alles tot in detail geregeld is.

Respect, diversiteit en duurzaamheid

Zielhuis Uitvaart is gespecialiseerd in persoonlijke uitvaarten. Het persoonlijke zit hem meestal niet in buitengewone zaken maar het gaat vooral over respect en aandacht hoe iemand bij leven was. De diversiteit in mensen maakt ons werk bijzonder.

Wij sluiten aan bij uw leefstijl, levensovertuiging, cultuur en religie. Daarnaast hebben wij specifieke ervaring en aandacht voor:

 

Zielhuis Uitvaart is opgericht in 2005 door Janhenk Zielhuis (1958-2010)

06 267 930 77
dag en nacht bereikbaar
info@zielhuis-uitvaart.nl

Als nabestaanden vroegen wij dikwijls: ‘Hoe gaat dat normaal’ of ‘Hoe hoort dat’. En elke keer weer kregen wij te horen: ‘Er is geen hoe-hoort-dat, het gaat erom hoe jullie het willen, hoe het voor jullie klopt.’ We werden uitgenodigd en ondersteund om onze eigen keuzes te maken. Robert

Je gaf ons het gevoel dat we veel in ons mars hebben en dat we het aan zouden kunnen: om te spreken, te zingen, te schouderen met de kist: en dat was ook zo. En wat we zelf niet wilden, dat regelde jij. Alles moet kloppen zei je, je kunt een uitvaart maar een keer doen. En zo is het.M. Heeres

Jouw professionaliteit is zo prettig en onnadrukkelijk, dat je helemaal niet merkt met een uitvaartbegeleider van doen te hebben. Marcel