Surinaamse uitvaart door Zielhuis uitvaart

In Nederland wonen er op dit moment zo’n 350.000 mensen met een Surinaamse achtergrond. Suriname kent vele verschillende bevolkingsgroepen zoals Hindoestanen, Javanen, Afro Surinamers, Indianen, Nederlanders en Chinezen. Binnen deze bevolkingsgroepen zijn er islamitische, boeddhistische, protestant-christelijke, rooms-katholieke, joodse en creoolse Surinamers. Iedere groep heeft zijn eigen rituelen en tradities en dat geldt ook voor de manier waarop afscheid van een dierbare wordt genomen.

Bel Zielhuis Uitvaart voor meer informatie over de mogelijkheden en een offerte voor een Surinaamse uitvaart: 06 267 930 77

Kennis en ervaring bij Zielhuis Uitvaart

Zielhuis Uitvaart heeft veel ervering op het gebied van een begrafenissen, crematies of repatriëring van mensen die hun roots hebben in Latijns-Amerika, Suriname en de Antillen. Uitvaartondernemer Wilma den Uijl werkte lang in Suriname, Midden-Amerika en Zuid-Amerika als trainer en consultant in de gezondheidszorg en community-based projecten. Zij maakte daar kennis met diverse culturele tradities, gewoontes, geloofs- en levensovertuigingen en is bekend met rouwrituelen, zoals een dede oso, velorio, ritueel wassen en misa do setimo dia. Zij spreekt Portugees, Spaans en een klein beetje Sranan.

Contact Zielhuis Uitvaart voor Surinaamse uitvaart in Amsterdam

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis kunnen we u een mooie Surinaamse uitvaart bieden. We geven u, familieleden en vrienden, de begeleiding die u nodig heeft. Bij Zielhuis uitvaart kunnen we op iedere wens inspelen en bieden wij diverse mogelijkheden aan zodat de Surinaamse uitvaart een prachtig afscheid wordt.

Heeft u een Surinaamse uitvaart te regelen voor uw familielid, vriend of kennis? Bij Zielhuis bent u aan het juiste adres voor het verzorgen van een begrafenis, crematie of repatriëring. Wij staan direct voor u klaar wanneer u ons nodig heeft. Wij kennen de locaties in Amsterdam voor rituele bewassing. Wij werken op alle begraafplaatsen en crematoria in Amsterdam e.o.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen per e-mail op info@zielhuis-uitvaart.nl en per telefoon op 06 267 930 77 Bij overlijden zijn we dag en nacht bereikbaar.

Dragers van Wi Kan Doe

Surinaams uitvaart Amsterdam

Surinaamse uitvaart zang

Hoewel we al veel hadden bedacht, waren het van die kleine details en mogelijkheden waar je ons op wees die het helemaal passend maakten. We waren blij dat je zo creatief meedacht om kosten te besparen.Familie Sumter