Multiculturele uitvaart

Zielhuis Uitvaart staat open voor alle culturele tradities, geloofs- en levensovertuigingen. U kunt bij ons al uw wensen kenbaar maken en de crematie of begrafenis precies zo vormgeven als u wilt. Wij zorgen dat alles naar uw wensen en tradities verloopt en staan garant voor een betaalbare uitvaart, altijd meedenkend en creatief in het besparen van kosten. Ook als u elders verzekert bent kunt u bij ons terecht.

Ook een repatriëring verzorgen wij tegen acceptabele kosten.

Surinaamse en Latino uitvaart

Wilma den Uijl heeft enkele jaren in Suriname, Midden- en Zuid Amerika in de gezondheidszorg gewerkt. Zij maakte daar kennis met diverse culturele tradities en rouwrituelen, zoals een dede oso, velorio, ritueel wassen, misa do setimo dia, swingend in de krepsi-pas met bazuinkoor naar het graf. Zij spreekt vloeiend Portugees en Spaans en ook een klein beetje Sranan, Papiaments.

Wanneer we door emoties worden overmand grijpen we terug op onze moedertaal, dan is het fijn te kunnen rekenen op een uitvaartbegeleider die kan aansluiten bij u als direct betrokkenen. Zielhuis Uitvaart werkt o.a. samen met diverse aflegverenigingen, met dragaman ‘wi kan doe’ en geestelijk verzorgers.

Surinaamse uitvaart zang
zielhuis-uitvaart-surinaamse uitvaart
islamitische afscheidshuis zuidoost
Surinaams uitvaart Amsterdam