De Duif

De Duif is een bijzondere uitvaart locatie, aan de Prinsengracht 756. Door de bescheiden voorgevel valt dit rijksmonument nauwelijks op tussen de statige grachtenpanden. De entree is ruim, de kerk sfeervol met professionele lichtinstallatie en imposant altaar. De zaal kan flexibel ingericht worden. Er kunnen ongeveer 400 mensen zitten. Ook voor kleinere gezelschappen intiem te maken, door de stoelen in een kring rondom de kist te zetten.

Er is een groot beamerscherm, professionele geluidsapparatuur, een Steinway vleugel en orgel. Onze cateraar Absolute Delicious verzorgt de hapjes en drankjes. Onze technicus Renco kan de muziek, fotopresentatie en livestream verzorgen.

De Duif ligt tegenover het Amstelveld, daar is een aanlegsteiger zodat na de herdenking met de boot naar Zorgvlied gevaren kan worden. Parkeren in het centrum is lastig en duur. Kom bij voorkeur met openbaar vetvoer of de fiets.

Bel Zielhuis Uitvaart voor meer informatie over de mogelijkheden en een offerte voor een uitvaart op deze bijzondere locatie: 06 267 930 77