Caroline van Wensen | Zielhuis Uitvaart

Caroline van Wensen

De dagen rondom overlijden en afscheid van uw dierbare zijn intens en verdrietig. Er komt heel veel op u af. Wat is er allemaal mogelijk en wat past bij u en uw dierbare? Ik denk en beweeg met u mee en neem zorg uit handen daar waar nodig. Samen werken we aan een mooi en liefdevol afscheid.

Sinds 2006 werk ik als freelance uitvaartbegeleider. Dit werk past goed bij mij. Ik vind het fijn om voor mensen iets te kunnen betekenen en een bijdrage te leveren aan een waardevol afscheid.

Ik heb daarvoor diverse voorlichtingsprojecten gecoördineerd in de preventieve gezondheidszorg (o.a. bij de GGD, de Nederlandse Hartstichting en ook in het buitenland voor de WHO). Rond mijn 40ste ben ik mij gaan oriënteren op ander werk. Ik ben vrijwilligerswerk in een hospice gaan doen en dat was voor mij het grote keerpunt. Hier lag mijn hart, hier kon ik echt iets betekenen en ben ik een opleiding tot verzorgende en opleiding tot uitvaartbegeleider gaan volgen.

Nu werk ik al een aantal jaren met plezier voor Zielhuis Uitvaart. Ik heb gezien dat Wilma en Robert met veel respect, zorgvuldigheid en liefde uitvaarten begeleiden. En daarom ben ik ook graag onderdeel van hun team.

Caroline van Wensen | Zielhuis Uitvaart

“ Diep respect heb ik voor de wijze waarop jij met al jouw inzet de begrafenis samen met ons hebt georganiseerd! Zo rustig, vriendelijk, maar ook doortastend, meelevend, inlevend en warm.
M. Zwart